مطالب مرتبط:
ایلان ماسک استعفا داد!
ببینید | نقشه عجیب یک کارشناس مسائل بین الملل برای تهدید آمریکا: ترامپ از گران شدن قیمت نفت می ترسد، باید مدام او را با افزایش قیمت نفت تهدید کنیم!
هشدار مقامات شاباک به نتانیاهو : اگر زینی برکنار نشود، استعفا می دهیم
شمخانی: صدای تهدید ها از سوی آمریکا کاملا خاموش شد
مدیر بنیاد بشردوستانه غزه استعفا کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 خرداد 1404 ساعت 09:502025-05-26بين الملل

تهدید به استعفا به دلیل رییس جدید شاباک 


برخی از مقامات در سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) تهدید کرده اند که در صورت قطعی شدن انتصاب رییس جدید شاباک، استعفا می دهند.

- برخی از مقامات در سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) تهدید کرده اند که در صورت قطعی شدن انتصاب رییس جدید شاباک، استعفا می دهند.

به گزارش ایسنا، روزنامه تایمز اسراییل نوشت مقامات شاباک، انتخاب دیوید زینی به عنوان رییس جدید این سرویس را با انگیزه های سیاسی می دانند.

آنها از این مسئله نگران هستند که دیدگاه های تند زینی با ارزش های اساسی شاباک در تضاد باشد و ممکن است به ماهیت غیر حزبی آن آسیب برساند.

تاکنون هیچ استعفای رسمی ارائه نشده و شاباک نیز در این باره اظهارنظری نکرده است.

در اظهاراتی که از زینی درز پیدا کرده است، او از تنش شدید بین اهداف جنگ، یعنی نابودی حماس و آزادی زندانیان صهیونیستی ابراز تاسف کرده است.

زینی در گفتگو با ساکنان مناطق مرزی گفته است: مهم ترین مسئله، نابودی حماس و جهاد اسلامی است.

این مهم ترین بخش است و این چیزی است که ما روی آن کار می کنیم.

این اظهارات خشم حاضران را برانگیخت و آن ها زینی را متهم کردند که مسئولیت های ارتش و نقش آن در حفاظت از مرزها را درک نمی کند.


برچسب ها: شاباک - صهیونیستی - رژیم صهیونیستی - استعفا - مقامات - رییس - جدید
آخرین اخبار سرویس:

تهدید به استعفا به دلیل رییس جدید شاباک 

تهدید به استعفا به دلیل رییس جدید شاباک